Naschoolse opvang

Kinderdagverblijf Dikkertje Dap - naschoolseopvangAls de school uit gaat zullen wij voor de deur staan om uw kind van school te halen.

Per school worden er afspraken gemaakt waar uw kind op ons moet wachten. Meestal is dat bij de eigen juf of in de middenruimte. Ouders moeten zelf de school op de hoogte stellen wanneer en naar welke buitenschoolse opvang hun kind gaat.

Uw kind wordt zoveel mogelijk door dezelfde persoon van school gehaald. Lukt dat niet, dan is het altijd iemand anders van het kinderdagverblijf die het kind ook kent.

Op het kinderdagverblijf aangekomen gaan de kinderen naar hun eigen groep. Daar gaan wij eerst wat drinken en een koekje of fruit eten.

Om elk kind het best tot zijn recht te laten komen, hebben wij de groepen ingedeeld op leeftijd. De aanpak op de groep en de aangeboden activiteiten kan daardoor zo goed mogelijk op elk kind worden afgestemd.

Uitgangspunt op onze buitenschoolse opvang is: het is vrije tijd voor het kind.

Dat houdt in dat het kind zijn activiteiten vooral zelf mag kiezen. Wij hebben daarvoor bijvoorbeeld spellen, knutselmogelijkheden, een computer, een spelcomputer, video, boeken, bouwspullen (Knex/Lego), poppen en auto’s. Daarnaast bieden de leidsters ook diverse activiteiten aan, zoals spelletjes, knutselactiviteiten, toneelstukjes maken, houtbewerking, buiten sporten of spelen.

In de vakantie hebben wij altijd een thema met veel leuke activiteiten en uitstapjes.
Dat vindt u onder vakantieopvang.

Schrijf uw kind nu in!